New view 2 copy.jpg

Deliverables

Concept Design 

Design Development
 

CGI, 3D Modelisation
 

Layout optimisation

Design Consultancy 

Mesnil Flat entrance hall - Paris, France

The challenge we faced was to create a purpose to this large circulation space. We helped the client to develop a brief and to understand how they could use the space, accordingly to their life style and their family dynamics.

We divided the space into two zones: one purely for entrance and circulation, and another zone for study and play room area for their young child. The space became an extension of the child’s room but matching the look and feel of the apartment. The sliding glass doors allow the circulation of the natural light from the living room and provide a semi private space to the area.

view 5 copy.jpg
view 6 copy.jpg
New view 2 copy.jpg
New view 1.jpg
New view 3-3 copy.jpg
OPtion 3.jpg